top of page

Aktiviteter för grupper, företag och föreningar

Boka en halv- eller heldag med aktiviteter och middag för dina anställda, dina träningskompisar eller dina föreningsvänner.

Teamwork

Nova Events erbjuder aktiviteter och upplevelser för företaget där hela syftet är att man gör saker tillsammans. Det kan lika gärna handla om att umgås gemensamt kring någon rofylld aktivitet som att det kan handla om att låta hornen växa fram hos medarbetarna i en tuff tävling.
Ni kan välja från någon av aktiviteterna är nedan som är specifikt framtagna för företaget eller föreningsgruppen, men ni kan givetvis lika väl välja från alla övriga aktiviteter också.

3-kamp

trekamp 3.jpg

Nyckeln till framgång är teamwork

Övningarna varierar utifrån gruppens sammansättning och storlek. Det kan vara pilkastning, luftgevärsskytte, minigolf, tälj en smörkniv etc.

Syftet är att under lättsamma former föra gruppen närmare varandra och öka förståelsen för individen och dess styrkor för att optimera egenskaperna till en levererande helhet i teamet.

 samarbete.

Skogsarbetarkampen

Skogsarbetarkampen.jpg

Kulturbaserad 3-kamp

En traditionell 3-kamp med kulturell tvist där grenarna är anpassad till den omgivande miljön.

The Art - Skapa ett konstverk tillsammans

The Art.jpg

Nyckeln till framgång är teamwork

Med penseln i handen utmanas gruppen i Konsten att måla en tavla. Perfekt aktivitet för att väva in ett syfte eller ett tema i konferensen eller kickoffen!

Walk ´n Talk

walk talk 2.jpg

Att promenera ger mer kreativa samtal än om ni sitter inomhus

 Ett skönt break i konferensen där man under informella omständigheter samtalar om ett eller två givna ämnen och sedan sammanställer och återkopplar i stor grupp. Ett slags moving breakout-room. 

Företagsgolf

Företagsgolf.jpg

Nyckeln till framgång är teamwork

 Tillsammans med vår PRO får ni möjlighet att spela 4-18 hål på vår fina golfbana.

Brännboll

Brännboll.jpg

Kundfavorit

 Denna aktivitet är en populär klassiker som inte behöver någon närmare presentation

Music Quiz

Music Quiz.jpg

Nyckeln till framgång är teamwork

 En aktivitet för såväl kompisgänget som för konferensen.

I vilken stad föddes Madonna, eller när spelade Coldplay sin första konsert i Stockholm? Musik för människor samman -även i vår populära frågesport!

bottom of page