top of page

Nås Camping

Rymliga campingplatser och mysiga stugor med vacker omgivning

Varmt välkommen till Nås, en vänlig by längs Route 66 mellan Vansbro och Borlänge!

Nås Camping ligger i utkanten av den vackra byn vid Västerdalälven i Mellansverige. Vi har fina rymliga platser omgivna av vackra gamla träd, vackra vyer och många vandringsleder i skogen, på fälten eller i bergen runt campingen.

Från campingen kan du åka kanot och utforska Dalarnas natur. Med hunden är det en härlig promenad från campingen.

Inom gångavstånd (1,5 km) finns en välsorterad Tempo-supermarket, restaurangen Nederborg-Bistro  och i parken Storänget bredvid campingen kommer sommarcaféet Storängets Pop-up Café att vara öppet på helgerna och bjuda på läckra fikor.

Nås Camping är också perfekt som utgångspunkt för trevliga utflykter i området. Från campingen är det 100 km till Mora och 80 km till Falun.

En resa runt Siljan med några fina sevärdheter rekommenderas definitivt och om intresset är tillräckligt stort kan vi alltid hjälpa till att organisera en sådan resa. En husbil kan i så fall tryggt stå på vår campingplats.

På byns initiativ hyr vi också ut tre enkla skogsstugor vid sjöarna i direkt anslutning till Nås. För den ultimata känslan av frihet och för att höra, se och känna lugnet och tystnaden är det definitivt ett måste. Dalarna Outdoor erbjuder även flerdagars kanotturer. Du kan sedan lämna din campingutrustning på campingen med lugn och ro.

bottom of page