Aktiviteter och upplevelser vinter

På vintern finns massor av både spännande och upplevelserika aktiviteter att göra. Vi har delat upp dem efter hur fysiskt krävande de är samt om de sker på land eller på frusna vatten.

Isfiske.jpg

På is

Ute på sjön eller vid strandkanten finns också fina möjligheter att uppleva nya stunder även vintertid. Både lite mer fysiska eller helt rofyllda.

Skidskytte.jpg

Action vinter

För er som längtar efter att känna adrenalinet rusa och musklerna spännas så erbjuder vi diverse möjligheter till detta. Klicka på länken nedan för att se vårt utbud.

 

På is & snö

Ute på sjön eller vid strandkanten likväl som i bergen finns också fina möjligheter att uppleva nya stunder även vintertid. Både lite mer fysiska eller helt rofyllda.

isfiske 2.jpg

Isfiske - Angling eller pimpling

Mindfulness och teambuildning i en aktivitet vintertid

Njut av lugnet och spänningen, kanske det nappar. En harmonisk aktivitet som ger den rätta vinterkänslan till konferensen.

 

Action vinter

För er som längtar efter att känna adrenalinet rusa och musklerna spännas så erbjuder vi diverse möjligheter till detta.

Skidskytte.jpg

Prova på Skidskytte

Vi hjälper er att testa denna komplexa sport på vår fina skidstadion i direkt anslutning till ert boende.

Skidskyttegolf.jpg

Skidskyttegolf

Alla vet vad skidskytte är men kanske inte skidskyttegolf. Det fungerar ungefär likadant men vi byter ut geväret mot en golfklubba istället.

cross-country-skiing-3020748_1920.jpg

Längdskidåkning på Snöå Skidstadion

Anläggningen erbjuder ett system av elbelysta skidspår med olika längd och svårighetsgrad samt en högklassig skidskytteanläggning. Spårhållning sköts med både natur- och konstsnö, vilket ger stor snösäkerhet i förhållande till det geografiska läget.

 

Brödbakning i bagarstuga med vedeldad ugn

Kulturupplevelse

Upplev känslan att sätta tänderna i ett nygräddat bröd du själv just tagit ur den vedeldade ugnen.

bagarstuga.jpg