lör 02 juli

|

Dala-järna

NATURSPA PÅ SNÖÅ BRUK

NATURSPA PÅ SNÖÅ BRUK

Tid och plats

108 fler datum

02 juli 00:01 – 23:59

Dala-järna, SNÖÅN 9 Genom skidstadions infart, 786 92 Dala-järna, Sverige

Om evenemanget

Ett dopp bland stenarna i Snöån på bruket är en euforisk upplevelse. Om vädret är trist kan man kombinera med ett bastubad efteråt.

På saunafromfinland.com kan man läsa:”Bastun betyder att leva i stunden. Som en miljö uppmuntrar den dygden av närvaro och förbjuder alla störande faktor såsom sociala media. Det är ett sätt att ta en paus från det urbana och vara en med naturen, om inte helt så genom organiska material och atmosfär.”

”När man lämnar bastun är det dags att svalna av. Det känns som en stark fysisk och psykologisk rening. Den har en lång effekt som känns mycket mer fullständig än en snabb dusch utan bastu, mer euforisk än träning och försyntare än sömn. Man tillbringar tid efter bastun för att njuta av den avslappnade tillståndet som kroppen har. Detta betyder ofta socialisering och att bli beundrade och fascinerade av naturen. Bastun täcker all fem sinnen och erbjuder en multisensorisk symbios med naturen som drar sig på hela upplevelsen.”

Tid: Alla dagar i veckan. Valfri starttid

Sista anmälningstid: dagen innan aktiviteten klockan 16:00

Min- och max antal deltagare: 2-6 pers. (Vid färre ställs aktiviteten in)

Pris:  575:-/pers Handdukar och sparitual ingår i priset

Betalning: via swish vid aktivitets start. Varken tidigare eller senare. Vänligen respektera detta för att slippa ev återbud och återbetalningar.

Dela detta evenemang